Kies voor jezelf

Gepubliceerd op 30 oktober 2022 om 15:18

Kies voor je zelf.

Inzichten verkrijgen, dan kan op vele manieren. Door bijvoorbeeld een goed gesprek, door je persoonlijke grenzen op te zoeken, reizen te maken, of je plukt ze zomaar ergens vandaan, alsof ze je worden aangereikt. Ervaren, doen, ondernemen om dingen helder te krijgen.Dat biedt je de kans om veranderingen aan te gaan, nieuwe stappen te maken een nieuw proces binnen te stappen. Een proces waarin relaties veranderen, je perspectieven in een nieuw daglicht komt te staan en een wir war aan gevoelens je overdenkingen, je gedachten, oude gewoontes passeren.

Wat te doen?

Bekijk heel reëel waar jij je goed bij voelt en hoe je daar fysiek op reageert. Het bekende onderbuikgevoel dat er iets niet meer lekker loopt, de sfeer waarin je werkt, woont, of de mensen om je heen die niet meer passen bij wie je nu bent. Niet bedenken wat je voelt maar voelen wat je voelt. Gevoelens komen en gaan, onderzoek daarom welke er constant terugkeren en ga daarmee aan de slag.

Weet hoe stoer je bent als je veranderingen gaat inzetten om er zelf beter van te worden. Dat je gaat instaan voor jouw gevoelens en daar ook op gaat afstemmen en naar gaat handelen. Hoe krachtig je bent dat je je eigen principes handhaaft en instaat voor wat goed is voor jou.

Dat noemt men nou met beide benen op de grond staan, gegrond, geaard, welke benaming je er ook aan geeft,  neem jouw waarden als kompas en dan kom je precies daar waar jij wilt zijn.

 

Heb jij hulp nodig? Meld je dan aan voor een counseling sessie of Rebalance therapie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb