De typische "westerse" gezondheidsklachten staan nooit los van elkaar. Om de bron van klachten te achterhalen is een goede communicatie tussen behandelaar en cliënt belangrijk, zo kan een passende behandeling worden toegepast. Wellicht kunnen we zelfs verder kijken of een aanpassing in leef of voeding stijl nodig is om klachten te verhelpen en te voorkomen. Zo kan een sneller en een positief resultaat worden behaald.

Heb je medische problemen of klachten waar rekening mee moet worden gehouden gedurende de massage behandelingen of tijdens een counseling sessie, maak het dan vooral bespreekbaar.

Tijdens de massagebehandelingen wordt het je zo comfortabel mogelijk gemaakt. Bij koude dagen brandt het kacheltje en lig je op een heerlijk verwarmd matras en wordt er gewerkt met warme massageolie en warme dekens.

Tijdens iedere counseling sessies, coaching mindfulness, voeding/ leefstijl of cognitieve therapie wordt een verslag opgemaakt en zal, waar nodig, een passend behandelplan worden opgemaakt en aan je worden toegestuurd.

 

 

Praktijk 

k.komensingel 3

1715 AE Spanbroek

06 37402637