Ik ga altijd voor kwaliteit en resultaat, jij toch ook?

Ik zie de mens als eenheid en staan de typische "westerse" gezondheidsklachten nooit los van elkaar. Om de bron van klachten te achterhalen is een goede communicatie tussen behandelaar en cliënte belangrijk. Hierop kan dan een passende behandeling worden toegepast. Wellicht kunnen we zelfs verder kijken of er een (kleine) aanpassing in jouw levensstijl nodig is om klachten te voorkomen. Zo kan een sneller effect worden behaald.

Wanneer je voor de eerste keer komt wordt er de tijd genomen om kennis te maken en dat je je verhaal kunt doen. Heb je eventuele medische problemen, zijn er klachten waar er in de massage behandeling of tijdens counseling sessies rekening mee dient te worden gehouden of zijn er andere aandachtspunten waar je graag de focus op richt.

Tijdens de massagebehandelingen wordt het je zo comfortabel mogelijk gemaakten  worden die zones bedekt die op dat moment niet behandeld worden. De massage gebeurt in stilte of als je dat fijn vindt met een praatje maar dit wordt aan jou overgelaten. Als behandelaar gun ik jou de rust en de definitie van rust vul jij in zoals het jouw past.

Tijdens de counseling sessies (voeding en leefstijl) of cognitieve therapie maak ik notities en zullen deze in een passend behandelplan of verslag worden opgemaakt en aan je worden toegestuurd.

 

Neem hier contact op

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb