In mijn praktijk help ik mensen met lichamelijke en/of mentale problematiek. Ik leer je hoe je structureel meer rust in lichaam en brein kan gaan ervaren en kan behouden. Tijdens de intake brengen we in kaart wat je hulpvraag is, waar jij je mee geholpen voelt of wat je klachten zijn.

Als massage therapeut werk ik vanuit de lichaamstherapie, dat betekent dat ik verder kijk dan de klacht en dat de massage methode worden toegepast die nodig is. De diverse massage methoden bieden een verbetering en onderhoud aan een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Klacht behandelend en voorkomend en natuurlijk voor je nodige ontspanning.

In mijn werk als counselor bied ik je een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening aan waarin ik werk met een coachend karakter. De sessies zijn kortdurend en overzichtelijk met een op het individu gebaseerd behandelplan. Dit is altijd maatwerk en een interactief proces. De nadruk ligt op dat wat er aan inzicht is binnengekomen om te zetten tot actie. Vanuit mijn gespecialiseerde vakkennis begeleid en inspireer ik je graag.

Contact