Uitlijnen van jezelf

Gepubliceerd op 14 november 2022 om 10:28

Het uitlijnen van gevoelens, gedachten en ervaringen, dat valt niet altijd mee.

Hoe blijf je binnen jouw lijnen? Hoe omlijn jij zaken die zich in jouw leven afspelen?

Wat is de dikte van jouw lijnen, zijn ze goed zichtbaar en baken je je grenzen daarmee goed af?

Misschien verloopt dat uitlijnen nogal chaotische of krijg je dingen niet in kaart gebracht. Het uitlijnen van zaken die je bezighouden begint om je innerlijke criticus eens vaarwel te zeggen en met waardering naar je zelf te kijken. Wat heb je allemaal al gepresteerd in je leven? Hoe heb je talenten en je kwaliteiten ontwikkeld? Wat heb je op eigen kracht behaald?

 

Laat ook alle criteria die afkomstig is vanuit je omgeving gaan en los. Jouw verandering brengt ook veranderingen aan in je omgeving, in relaties tot mensen en  werk. De lijnen zijn mogelijk vervaagd of niet meer passend.

 

Een nieuwe tijd breekt aan, tijd voor introspectie, jezelf vragen stellen (waar wil ik aan werken, welke veranderingen wil ik aangaan, hoe ga ik dit inzetten, waarom trek ik mij zoveel aan van mijn omgeving etc.) Elke vraag levert een antwoord op en ook weer een nieuwe vraag. Een diepte-interview met jezelf. Heb waardering voor nieuwe gewoontes die je bent aangegaan want alles begint bij jou, bij jezelf.

 

Met vernieuwde energie een nieuwe fase van je leven binnen lopen en je eigen lijnen weer kleur geven.  Laat de chaos die zich om jou heen afspeelt buiten. Creëer daarmee meer innerlijke rust. Nieuwe inzichten en een keerpunt kan ontstaan. Maak een plan van aanpak, die praktische en haalbaar is voor jou.


Heb je daarbij hulp of handvatten nodig? Neem dan hier contact met mij op.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.