De klachtgerichte massage behandeling richt zich op het probleem gebied, op blokkades en pijnpunten in pezen en spieren en  is opgebouwd uit een combinatie van massage technieken uit de sport - ontspanning en bindweefsel massage. Er wordt gekeken hoe het beste resultaat bereikt kan worden en hoe voor jou het ongemak of pijn kan worden opgelost. Er wordt onderzocht wat een oorzaak kan zijn en hoe de klacht in de toekomst voorkomen kan worden.     


We starten met het afnemen van een anamnese/intakegesprek. Wat zijn de klachten, blessures, trauma’s etc. Vervolgens volgt een inspectie van het lichaam voor wat betreft de totale houding en eventuele scheefstand van het bekken.

Afgestemd op dat wat nodig is wordt de massage ingezet, blokkades, spierknopen, verhardingen, stramheid, worden aangepakt en zal de spierconditie toe nemen en klachten zullen verminderen of opgelost worden. Wanneer de spieren helemaal los en schoon zijn vergroot ditje beweeglijkheid en voelt je lichaam beter aan en krijg je juist weer zin om meer te bewegen, je voelt je vitaler en energieker, ook mentaal.

Om deze conditie, de doorbloeding van pezen en spieren op peil te houden,  adviseer ik je om 1 x per  4 - 6 weken een massage afspraak te in te plannen. Een goede investering in jezelf en je gezondheid.       

Behandelingsduur; 30 - 40 - 60 minuten.                          

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb