Energetische massagetherapie valt onder de complementaire zorg/ Alternatieve geneeswijze.

Energetische massagetherapie bevrijdt het lichaam van stress, onrust en drukte. Het zorgt dat de energie in je lichaam vrij kan stromen en je lichaam weer zijn natuurlijk richting herkent. Doormiddel van lange, strijkende massage technieken en het masseren van energiepunten worden blokkades opgelost. Dit vindt plaats op de rug, achterkant benen, voeten, gezicht, borst en hoofd.

Deze behandeling laat je bewuster worden van jezelf, de keuzes die je maakt en wat de gevolgen daarvan zijn. Het stelt je in staat om je vaste patronen te ontdekken en te ervaren welke niet meer voor je werken, deze te doorbreken en zo de energiebalans weer te herstellen en stabiliseren. Onderdrukte en onbewuste emoties worden aangeraakt zodat er weer innerlijke ruimte kan ontstaan.

Altijd en overal huist energie en vooral de externe energie kan soms een behoorlijke impact opleveren op het fysieke, emotionele of mentale vlak.

Tijdens het intake gesprek worden klachten en zaken waar je tegenaan loopt of die je lastig vindt, besproken. Daarna wordt gestart met de behandeling. Wat je ervaart hangt helemaal af van wat jouw lichaam wil vertellen. Soms zit iets heel diep of staat in een overlevingstand. Vaste patronen zijn niet altijd makkelijk te doorbreken en heeft iets tijd nodig. Ieder mens is uniek en ervaart de behandeling op eigen wijze.

Sommige mensen zijn zich enorm sterk bewust van emoties, prikkels en energie vanuit de omgeving. Zo sterk zelfs dat ze er zelf klachten door oplopen, (overprikkeling), dit proces gaat vaak geheel onbewust. Dit valt onder de noemer Hoog gevoelig (HSP, high senitive person).

 

Zelf ben ik hoog gevoelig en weet ik, uit ervaring en de doorgemaakt processen, als geen ander wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Dit maakt dat ik zeer gedreven ben om diegene bij te staan die (nog) moeite hebben hoe hier mee om te gaan en hoe prikkels te filteren. Ik geef je praktische tips die je in het dagelijks leven meteen toe kan passen. 

Nieuwsgierig geworden? Boek dan via onderstaande button jouw afspraak.

De duur van de behandeling; 75 minuten